SUCCESSOS
Societat 08/02/2011

Un menor rep cinc punyalades per part d'un grup de joves

Un jove de 14 anys va rebre ahir cinc punyalades a l'estació del metro de Tarragona. Els Mossos investiguen els fets i de moment descarten que el jove agredit pertanyi a cap banda llatina.

Redacció
1 min

BarcelonaUn menor de 14 anys va rebre ahir cinc punyalades per part d'un grup de joves que podrien pertànyer a una banda llatina. Segons fonts dels mossos d'esquadra, la víctima no pertanyia a cap banda juvenil i de moment no hi ha cap indici que faci pensar que es va tractar d'una baralla entre bandes. El que sí que confirmen els mossos és que víctima i agressors es coneixien.

Segons han informat avui fonts policials, els fets van passar cap a les 08.45 hores d'ahir, quan el noi, que era a l'estació de metro de Tarragona de la línia 3, va ser agredit per dos o més joves i va rebre cinc punyalades al tòrax i les extremitats inferiors.

Després dels fets, el jove va quedar ferit a l'estació, mentre que els agressors van aconseguir fugir.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets i, encara que totes les hipòtesis continuen obertes, cobra força la teoria que el jove va poder ser víctima d'una baralla entre bandes llatines o que coneixia els seus agressors, segons fonts pròximes al cas.

El menor agredit, que va perdre abundant sang a causa de les ferides, va ser atès al lloc dels fets pels serveis d'emergències mèdiques i posteriorment traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on aquest matí ha rebut l'alta hospitalària.

Els Mossos d'Esquadra estan buscant pistes que els portin a descobrir la identitat dels agressors, de manera que estan intentant descobrir si alguna càmera de seguretat els va gravar en la seva fugida de l'estació de metro.

stats