Societat 22/10/2012

Els sindicats d'autobusos de TMB suspenen la convocatòria indefinida de vaga

Els treballadors han decidit en assemblea donar tres setmanes de marge a l'empresa perquè millori la seva proposta per mitigar l'efecte de la retallada dictada per l'Estat

Ara
1 min

BarcelonaLa vaga de dues hores per torn als autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) no es repetiran aquesta setmana. Després de dues setmanes d'aturades, els sindicats han decidit aquest dilluns en assemblea suspendre la convocatòria indefinida. Segons ha anunciat en un comunicat, han acordat no acceptar l'oferta que TMB els posa sobre la taula de mitigar la retallada de la paga dobla decretada per l'Estat a través de l'avançament de pagues, però donen tres setmanes de marge a l'empresa perquè millori aquesta proposta.

Si no hi ha acord, les aturades de dues hores al matí i dues a la tarda (de nou a onze i de quatre a sis) tornaran coincidint amb les dues últimes setmanes de la campanya electoral.

Els sindicats d'autobusos també han confirmat que no se sumaran a la convocatòria de vaga prevista per al dia 31 d'octubre, conjuntament amb els treballadors de metro. Les aturades, no obstant això, es podrien repetir entre el 12 i el 16 de novembre i entre el 19 i el 23.

stats