Societat 23/09/2011

Els tuitaires fan una "porra" sobre on caurà el satèl·lit UARS

Amb el 'hashtag' #porrasatelit els usuaris de Twitter trien el lloc on més els agradaria veure'l caure

Ara
1 min

BarcelonaEl que semblava una sèrie d'apostes per veure qui encertava on cauria el satèl·lit a la deriva UARS ha acabat transformant-se en una mostra dels odis més íntims. Els tuitaires han aprofitat la imminent col·lisió d'aquest satèl·lit artificial per organitzar una "porra" i constatar sobre quines persones, institucions, equipaments públics i, fins i tot, llocs imaginaris preferirien que impactés aquest artilugi científic.

Entre les persones a les quals alguns dels usuaris de Twitter farien caure el satèl·lit a sobre trobem el president de la Generalitat, Artur Mas, el conseller de Salut, Boi Ruiz, o "el crani de Duran i Lleida". D'altra banda, les institucions espanyoles també s'estan alçant com a llocs preferits en els quals als tuitaires els agradaria veure impactar el UARS: el TSJC, el TC, l'Audiència Nacional, la Moncloa o el Palau de la Zarzuela. Hi ha llocs icònics de la premsa espanyola com "la piscina de Pedrojota" o "el plató d'El Gato al Agua" que també han rebut la seva menció.

El futbol, com sempre, tampoc ha passat desapercebut, i alguns tuitaires han desitjat que el satèl·lit s'estavelli contra el camp Santiago Bernabéu. Entre les més originals, hi trobem un tuitaire que desitja que s'estavelli contra l'idílic "mas de l'anunci de Casa Tarradellas".

stats