Publicitat
Publicitat

L’Ésser del Mil·lenni reviu per acomiadar el Cap d’Any a Barcelona

La capital catalana tornarà a celebrar l'entrada al nou any a l'avinguda Maria Cristina

L’any passat 70.000 persones van omplir l’avinguda de la Reina Maria Cristina per acomiadar l’any. Donat l’èxit de l’espectacle enguany s’ha optat per repetir la fórmula que va posicionar Barcelona com a referent internacional i exemple de civisme.

“Volem mantenir el caràcter familiar de la celebració", ha assenyalat el primer Tinent d’alcalde, Joaquim Forn, durant la roda de premsa que ha servit per presentar l’espectacle. "És un lloc on hi acudeix molta gent i garantirem el màxim civisme”, ha afegit.

Aquesta segona edició de l’esdeveniment “servirà per consolidar les campanades a Barcelona, com són referent a Nova York o Sidney”, ha afegit la Tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens. “Volem que es converteixi en una icona de la ciutat i quedi en la retina de tots els barcelonins", ha especificat.

El cor de l’Ésser del Mil·lenni bategarà amb la col·laboració de la ciutadania

Com l’any passat, l’Ésser del Mil·lenni cobrarà vida gràcies als castellers de Sants que s’enfilaran per l’estructura de 15 metres el cor de l’Ésser del Mil·lenni. Serà el moment en què el seu cor bategarà per rebre el 2015 l’any Internacional de la Llum.

“Animem la gent a que faci un batec simbòlic amb els mòbils i d’aquesta manera ajudaran a il·luminar tota l’avinguda de la Reina Maria Cristina”, ha avançat Carlos Padrissa, Director artístic de la Fura dels Baus al mateix temps que ha advertit que “l’espectacle estarà ple de sorpreses”.

L’espectacle també retrà homenatge a Ramon Llull. S’alçarà un castell de paraules coincidint amb els 700 anys de la seva mort. La celebració està impulsada per Turisme de Barcelona i l’ajuntament de Barcelona

Durant la celebració es convidarà tots els assistents a compartir la darrera foto de l’any a través de les xarxes socials amb les etiquetes #Barcelona2015 i #BarcelonaInspira.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de