Publicitat
Publicitat

Run2live, entrenaments de qualitat per arribar a la meta

L'entitat promou una preparació específica perquè els corredors assoleixin els seus reptes

Barcelona és capital de l’esport i any rere any queda demostrada la gran capacitat de la ciutat per albergar esdeveniments esportius. El millor exemple són les curses que durant tot l’any omplen de corredors i corredores els carrers de la ciutat.

Des de les moltes curses de 10 quilòmetres, fins les més llargues, com la Zurich Marató de Barcelona, o la Mitja Marató, que es celebra el diumenge 15 de febrer amb prop de 15.000 participants.

Però per poder participar i arribar a la meta d’alguna de les moltes curses de la ciutat cal preparar-se adequadament i és imprescindible seguir un entrenament. És precisament això el que fan al Run2live BCN, una associació de corredors aficionats sense ànim de lucre on s’entrenen per assolir, cadascú, els seus reptes. Ho fan, generalment, al Parc de la Ciutadella o al Passeig Marítim.

En total, són uns 70 atletes els que formen part d’aquesta entitat. Al Run2live realitzen tres sessions d’entrenament a la setmana on treballen la velocitat, la resistència, la flexibilitat, la força i la respiració.

Els entrenadors guien els esportistes tant en la prevenció de lesions com en la posada a punt per a les curses amb entrenaments de qualitat.

“A mi m’havia sorprès la gent que corria tant i que jo em posava a córrer i en 5 o 10 minuts ja em cansava. I al final em vaig apuntar perquè volia aprendre a córrer. Fa un any vaig fer la meva primera mitja marató i enguany faré la mitja marató de Barcelona per preparar la marató”, explica la Lali, membre de l’associació.

L' ajuntament de Barcelona també posa al servei dels amants de córrer l’aplicació per a telèfons intel·ligents Barcelona Corre, a través de la qual es poden descarregar gratuïtament 23 rutes per viure la ciutat a bon ritme.

Acord CEM Marítim – Run2live

Des de fa uns mesos, l’associació Run2live i el  Centre Esportiu Municipal Marítim – Claror han arribat a un acord per tal que els membres de l’associació de corredors tinguin a la seva disposició els vestidors del centre tan abans d’iniciar l’activitat com també un cop finalitzada.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de