Lluís Marco, casteller per un dia

L'entranyable Sergi Llopart de Ventdelplà o Antonio Dávila d'Hospital Central ha estat condecorat casteller honorífic per la colla de la seva ciutat

Els Castellers de Badalona han entregat aquest cap de setmana la camisa de casteller honorífic a l'actor Lluís Marco, que ha agafat el relleu d'altres personatges il·lustres de la ciutat com el doctor emèrit de nutrició i bromatologia de la Universitat de Barcelona, Abel Mariné, el gerent de l'empresa Anís del Mono, Antonio Guillem, o els esportistes Javi Márquez i Mireia Belmonte.

La formació badalonina tria cada temporada un casteller honorífic entre els candidats presentats pels propis castellers. Aquest any l'actor Lluís Marco ha estat l'escollit en una votació que va tenir lloc a meitat del mes d'abril. Diumenge va rebre a mans de Lourdes Fernández, presidenta de l'entitat, el reconeixement públic i la camisa de color micaco instants abans que s'iniciés la diada castellera de la festa major de maig. Marco va mostrar-se emocionat i molt agraït, i va destacar el fet casteller com un exemple de com el treball en equip pot servir per assolir els objectius.

Lluís Marco, habitual en produccions televisives com Ventdelplà, on interpretava el paper de Sergi Llopart, o Hospital Central i la seva seqüela MIR, on donava vida al doctor Antonio Dávila, va mostrar-se molt actiu durant tota la jornada. Va enfaixar-se i va participar als castells dels Castellers de Badalona. En finalitzar l'actuació va seguir la festa, com un casteller més, al local d'assaig de la Colla Micaco.