Sabadell es prepara per acollir la I Mostra Castellera de Secundària

Els tretze instituts de Sabadell posaran el punt final del projecte 'Fem pinya amb els joves'

Des que al juliol els Castellers de Sabadell van encetar el projecte 'Fem pinya amb els joves', els membres de la colla s'han passejat pels tretze instituts públics de la ciutat per preparar la I Mostra Castellera de Secundària. La cita d'aquest dissabte espera acollir entre 400 i 600 alumnes, tot i que al llarg del projecte hi han participat fins a 1.250 alumnes.

Tots els instituts han rebut 4 sessions dels monitors, a més de fer una visita al Castelloscopi, una exposició dels Castellers del Poble Sec. Totes les colles, per tant, han fet un mínim de dos assajos de dues hores cadascun.

La jornada es desenvoluparà entre les 10 h i les 14 h d'aquest dissabte a la plaça de la Creu Alta. En cas de pluja es traslladarà al local dels Castellers de Sabadell, al carrer dels Emprius, una decisió que es comunicaria el divendres al matí. Cada centre comptarà amb un monitor, que no actuarà com a cap de colla. Alhora es recorda als instituts que la mostra de castells no és un concurs, sinó una activitat d'esforç de superació personal.

Els Castellers de Sabadell, a més, completaran un castell tant a l'inici com al final de l'acte. La presentació de l'acte, alhora, anirà a càrrec de la periodista Elisabet Carnicé.