Ara Castells 21/05/2019

La Coordinadora de Colles està de celebració

La CCCC commemorarà el 30è aniversari de l'entitat amb un acte distès

Ara
1 min
La Coordinadora de Colles està de celebració

BarcelonaDes de ser una entitat que simplement tramitava les assegurances fins a convertir-se en un dels eixos centrals del món casteller pel que fa a liderar projectes de recerca, difondre'n l'activitat i crear espais de debat per compartir informació entre colles. És el recorregut que ha tingut la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) en els seus 30 anys d'història. Aquest 8 de juny celebrarà l'aniversari als jardins del Palau Robert amb un acte distès.

Fugint dels actes centrats en un aspecte concret del món casteller, en aquesta ocasió la Coordinadora s'ha decantat per convidar diferents actors que tenen un paper destacat en l'activitat castellera, i ambientar-ho de manera artística. Les portes del Palau Robert s'obriran a les 10 h del matí, moment en què Pau Morales iniciarà una gran obra artística que completarà al llarg de tot l'acte i en què les colles també tindran el seu espai de representació.

L'espai central de l'acte consistirà en una xerrada amb la participació de la mateixa Coordinadora, l'administració pública i privada, i els mitjans de comunicació. A més del mateix president de la CCCC, Roger Gispert, també hi seran la consellera de Cultura de la Generalitat, Mariàngela Vilallonga, l'empresari Enric Crous i el periodista Carles Cortés. Per cloure l'acte hi haurà un taller de percussió grupal, conduït per Santi Carcassona.

Les colles es poden inscriure a l’acte al portal web de la Coordinadora.

stats