Ara Castells 25/05/2018

Dimissió en bloc de la junta tècnica i administrativa dels Nens del Vendrell

La dimissió es farà efectiva el 7 de juny, quan s'escollirà el projecte fins a final de temporada

Guillem Andrés
2 min
3d9f dels Nens del Vendrell

Un cop acabat l'assaig d'aquest dimecres el cap de colla, Pere Rovira, va informar els castellers de la decisió irrevocable dels caps tècnics de cessar la seva activitat al capdavant de la colla. Amb la renúncia de Rovira al capdavant de la junta tècnica, per tant, cau tot el seu equip, com també el de l'àrea administrativa, que, en bona part, es podrien sumar a un nou projecte de candidatura.

Segons exposen en el comunicat, "el motiu principal que ha dut a la dimissió de la junta tècnica ha estat la falta de forces i energia per liderar la colla en aquest moment, a causa del desgast dels últims anys". L'actual candidatura, de fet, no es va presentar fins a una segona assemblea al gener, ja que en la primera, celebrada al desembre, no se'n va presentar cap. La junta tècnica es va presentar per a un any, mentre que l'administrativa, en canvi, ho va fer per a dos anys. El mateix dia de l'assemblea el president dels Nens, Isidre Aymerich, ja va explicar a RTV Vendrell: "Durant aquest any intentarem buscar la gent que pugui substituir els tècnics que ho aniran deixant".

2 anys al capdavant dels Nens

Pere Rovira va ser escollit cap de colla dels Nens del Vendrell l'11 de desembre del 2015, amb el gran repte de continuar amb la bona dinàmica que havia adquirit la colla en els anys anteriors. El 2013 la colla va tornar a descarregar el tres de vuit, després de no fer-ho des del 1976. L'any següent es van consolidar en els castells de vuit i el 2015 van fer el salt a la gamma alta de vuit i als castells de nou. Pere Rovira, per tant, arribava al càrrec després d'una excel·lent feina feta pels caps de colla anteriors: Guillem Vinyes (2012-2013), Maria Cunillera (2014) i Kevin Prados (2015).

En els seus dos anys com a cap de colla ha aconseguit mantenir el nivell assolit les temporades anteriors. El 2016 van aixecar el primer quatre de nou amb folre del seu historial i van mostrar el domini amb el quatre de vuit amb el pilar, que van descarregar en set ocasions. Aquest passat 2017, tot i repetir el castell de nou, va ser una mica més complicat, especialment a l'estiu, en què no van tenir tanta regularitat en els castells de vuit. De totes maneres, deixa una colla que ja està situada entre les grans colles del panorama casteller i amb una base sòlida per seguir acumulant èxits.

stats