Microsites 10/07/2016

Un hotel de Salou s'afegeix a la llista de places de nou

La Colla Vella dels Xiquets de Valls celebra el 30è aniversari de la seva relació amb l'establiment, on actua cada estiu

Ara
1 min
La Colla Vella ha descarregat al Hotel Calypso el primer castell de nou pisos que veu Salou

SalouNo hi ha plaça petita quan el desig és fer grans castells. Una de les característiques importants de les formacions vallenques és la capacitat de valorar aquelles actuacions en què se senten a gust i estimats, i així ho van fer ahir a l'Hotel Calypso de Salou.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va decidir premiar l'establiment que els obre les portes cada estiu des d'ara fa 30 anys descarregant el primer castell de nou pisos que s'ha alçat mai al municipi de Salou. Els vallencs van fer un esforç per arrossegar un nombre important de camises que els va permetre realitzar una gran actuació.

A banda del quatre de vuit amb el pilar, del tres de nou amb folre i del dos de vuit folrat, l'actuació va comptar amb dues rondes extres, habituals en aquest tipus de diades. La Colla Vella va sumar-hi el cinc i el quatre de set i va acabar l'exhibició amb un pilar de sis seguit d'un vano de cinc flanquejat per dos pilars de quatre més.

Després dels castells, la colla va celebrar un sopar de germanor i va acabar el dia amb un acte protocol·lari en què van participar Pere Granados, alcalde de Salou, Benet Presas, actual director de l'hotel, i els representants de la Colla Vella i de la família Rodón, primers intermediaris, ara fa 30 anys, en aquesta estreta relació.

Colla Vella dels Xiquets de Valls: P4 cam, 4d8a, 3d9f, 2d8f, 5d7, 4d7, P6, P4, P4, P5, P4, P4

stats