Ara Castells 01/10/2015

Els Nens del Vendrell conviden tota la ciutat a formar part del seu somni

Els Nens del Vendrell organitzen una jornada participativa per acompanyar l'assaig especial de cara al repte de descarregar el tres de nou amb folre

Marta Díaz
2 min
Cartell dels actes que aquest proper dissabte celebraran els Nens del Vendrell a la plaça Nova del Vendrell. NENS DEL VENDRELL

BarcelonaEls Nens del Vendrell volen fer el salt als castells de nou pisos el proper diumenge dia 11 d'octubre a la Diada de La Fira. Per això, han preparat aquest dissabte una jornada plena d'activitats que acompanyaran l'assaig especial amb camisa, que duran a terme a tres quarts de nou del vespre, per provar les estructures del tres de nou amb folre –castell que volen atacar per La Fira–, del quatre de nou amb folre i altres estructures de cara al futur proper de la colla.

La jornada, que començarà a les dotze del migdia i se celebrarà a la plaça Nova del Vendrell, comptarà amb una paradeta informativa que estarà muntada fins a les dues del migdia i es reprendrà a les cinc de la tarda i fins a dos quarts de nou del vespre.

A partir de dos quarts de set de la tarda, a més, els Nens duran a terme un taller de castells, obert a tots els vilatans del Vendrell, que anirà seguit d'un concert de gralles amb Si fa sol per amenitzar la jornada. Després del concert, a dos quarts de nou del vespre, la colla farà l'entrega de camises als nous castellers, prèvia a l'assaig general que començarà un quart d'hora després. Els Nens tancaran els actes del dissabte amb una fideuada popular i festa.

Aquests actes s'emmarquen dins la campanya "N3nsde9", a través de la qual la colla vol convidar tota la ciutat a participar dels assajos generals i especials que durà a terme amb l'objectiu d'acomplir el somni de descarregar el tres de nou amb folre a casa seva.

Els Nens del Vendrell volen que aquesta sigui una jornada festiva i participativa on els vendrellencs i aficionats d'altres indrets puguin conèixer de prop el fet casteller i la colla local i se sentin convidats a formar part del seu projecte.

stats