Ara Castells 07/07/2015

Torna el sorteig per Festa Major al balcó consistorial de Vilafranca

La Festa Major de Vilafranca torna a sortejar un any més 9 posicions privilegiades per gaudir “des de tribuna” de la seva festivitat

Marta Díaz
1 min
Pilr de sis per sota dels Falcons de Vilafranca a la sortida d'ofici de Festa Major. Calafell Valo / FESTA MAJOR DE VILAFRANCA

BarcelonaEnguany l’organització de la Festa Major de Vilafranca torna a sortejar 9 llocs al balcó de la Casa de la Vila per a què 9 vilafranquins puguin gaudir, des d'un nou punt de vista, de tots els actes de la Festa Major què es duran a terme durant les jornades del 29, 30 i 31 d’agost.

El sorteig se celebrarà el proper 27 d'agost i hi podrà participar qualsevol persona que no hagi ocupat anteriorment cap càrrec de responsabilitat a l'Ajuntament o hagi estat administradora de la pròpia Festa Major, pregonera o convidada anteriorment. És també requisit indispensable estar empadronat a la vila i ser major de 18 anys; la data límit per omplir les respectives butlletes és dilluns 24 d'agost.

La iniciativa, duta a terme per setè any consecutiu, busca obrir a un públic més ampli la possibilitat de gaudir de la Festa Major amb l'afegitó que es tracta d'un punt de vista privilegiat i compta amb una important participació entre els vilafranquins, trobant-se el récord de participació en 529 persones l'any passat.

Aquesta iniciativa, a més, ha estat seguida per altres municipis que s'han obert a sortejar localitats als seus respectius balcons cosistorials per als seus ciutadans, com són els casos de Vilanova i la Geltrú per carnestoltes, Sant Joan de les Abadesses o la més recent, els dos llocs sortejats pels regidors de la CUP a Terrassa per gaudir de la seva actuació de Festa Major el passat diumenge.

stats