Microsites 21/05/2016

A la Xina ja s'hi fan castells de vuit!

Els Xiquets de Hangzhou són la primera colla de fora dels països catalans que aconsegueix descarregar un castell de vuit pisos

Efren Garcia
2 min

BarcelonaAquest migdia la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha anunciat a les xarxes socials que la formació xinesa de la qual son padrins, els Xiquets de Hangzhou, han descarregat el tres de vuit en una actuació que ha tingut lloc a Wukang. La formació ha completat la millor actuació de la seva història descarregant el cinc de set, el dos de set i un pilar de cinc i un de quatre.

Després d'assolir a assaig els primers dos de set del seu historial, els Xiquets de Hangzhou han començat la seva temporada descarregant-lo amb èxit a plaça. El passat 5 de maig, els de la camisa rosada van assolir la construcció que obre les portes a la gamma de vuit en una diada que va tenir lloc a Deqing, una ciutat de les afores de Hangzhou, com a part dels actes de celebració del Dia Internacional de la Creu Roja. Van arrodonir l'actuació amb els dos castells bàsics de set o el pilar de cinc.

Només 15 dies després, els Xiquets de Hangzhou han fet història en esdevenir la primera colla castellera amb seu fora dels països catalans en assolir una construcció de vuit pisos. El castell triat ha estat el tres de vuit, una estructura que treballen des de fa com a mínim un any. La construcció s'ha coronat nerviosa, amb el dos obert un pèl arronsat però s'ha descarregat amb certa comoditat. La formació xinesa ja va despertar una gran expectació quan el passat 2 d'abril va carregar aquest mateix castell a assaig fent servir la xarxa de seguretat, i ara ha aconseguit completar la feina.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls, els seus padrins, ha estat la primera en felicitar-los amb el missatge “orgullosos i emocionats pels nostres amics d'Antex. Enhorabona Xiquets de Hangzhou!”.

Wukang - 21 de maig

Xiquets de Hangzhou: 3d8, 5d7, 2d7, P5, P4

Deqing - 5 de maig

Xiquets de Hangzhou: 2d7, 3d7, 4d7, P5

stats