Avui, 'zero cabells' al plat: una nena escocesa triomfa a la xarxa amb un blog en què valora els menús escolars

Amb l'ajuda del seu pare, una nena de 9 anys crea el blog 'NeverSeconds', que amb pocs dies s'ha convertit en tot un èxit a la xarxa. Denuncia la mala qualitat i la poca varietat del menú escolar que li serveixen cada dia

Ara
1 min
Entrepà d'hamburguesa amb formatge acompanyat de dues croquetes i tres talls de cogombre. Per postres, gelat. / Blog NeverSeconds

BarcelonaUna nena escocesa de 9 anys és notícia a la premsa britànica aquesta setmana, després que el seu blog 'NeverSeconds', en què denuncia la mala qualitat i la poca varietat dels menús escolars, s'hagi convertit en tot un 'hit' a Internet.

Amb l'ajuda del seu pare, Martha Payne s'ha dedicat a fer fotografies dels menús que rep a la seva escola, acompanyades de valoracions tant de la baixa qualitat culinària del menjar com del nivell poc saludable dels aliments.

En el blog ' NeverSeconds' s'hi pot observar com, sovint, els menús es basen en aliments fregits, i les amanides i les verdures tenen una presència escassa. La nena també es queixa de la poca quantitat de menjar que se'ls serveix, i en un dels comentaris lamenta: "Estic en procés de creixement, i necessito estar concentrada (a l'escola) tota la tarda, i no puc fer-ho amb només una croqueta".

Entre els ítems que valora diàriament, n'apareix un en què la nena enfila els comentaris més irònics: 'El nombre de cabells' al plat.

Del blog viral al debat seriós

Més de 100.000 persones ja han visitat 'NeverSeconds' en només quatre dies, un blog que va néixer com un treball d'escola i que ha esdevingut tot un èxit entre els internautes. Però, més enllà de l'aspecte viral, les fotografies i els comentaris de la nena han obert tot un debat sobre l'alimentació saludable a les escoles que ha arribat al ministeri d'Educació.

stats