El capellà més ballarí d'Itàlia torna a triomfar a internet

Ballant, cantant, saltant. El capellà esbojarrat que acaba els casaments al ritme de 'Mamma Maria'

Ara
1 min

BarcelonaFa 32 anys el grup italià Ricchi e Poveri va arrasar a les llistes d'èxit europees amb 'Mamma Maria'. La cançó ha caigut en l'oblit per a tothom... o gairebé tothom. Bruno Maggioni, el capellà de l'església de Limbiate, un municipi de la Llombardia, no s'ha oblidat del tema i li agrada tant que l'ha fet servir en més d'una ocasió per tal d'acabar les cerimònies de casaments a la seva església.

Va ser al juliol de l'any passat quan milions de persones d'arreu del món van veure fascinades la sorprenent actuació del capellà, que acabada la missa va treure un reproductor d'àudio i va començar a cantar, ballar i saltar al ritme del 'Mamma Maria'. Finalment, es va abraçar als nuvis. Les imatges, que van triomfar a Youtube, van donar la volta al món.

Ara, un any després, un dels assistents a un altre casament a Limbiate ha penjat un nou vídeo que torna a confirmar la passió del mossèn pels Ricchi e Poveri. En el vídeo, que confirma la fama de Maggioni com el capellà més esbojarrat d'Itàlia, el sacerdot repeteix la seva actuació d'ara fa un any, però aquesta vegada encara amb més èmfasi, davant dels somriures dels seus feligresos. De fet, la fama ha fet que siguin els nuvis els que demanen al mossèn que acabi la cerimònia al ritme de 'Mamma Mia', una demanda a la qual, com es veu, Maggioni respon encantat.

stats