Coneix l’Initiation Station de Saints Row: The Third

2 min

L’Initiation Station és una aplicació que permetrà personalitzar el protagonista de Saints Row: The Third al nostre gust, pràcticament sense limitacions. Per posar-nos en antecedents, si a Saints Row 2 volíem que un amic nostre fos capaç de jugar amb el personatge que havíem creat nosaltres, li havíem de passar tots els paràmetres que havíem utilitzat. Així doncs, el nostre amic havia d’introduir totes les característiques físiques una a una i de forma manual: tipus de pentinat, color dels ulls, forma de la cara, etc.

Com és lògic aquesta feina podia esdevenir excessivament tediosa i és per això que, en aquesta ocasió, THQ, els desenvolupadors del joc, n’han pres nota i han millorat l’editor de personatges de Saints Row: The Third. Com dèiem, es tracta de l’Initiation Station, una eina que ens permetrà crear els personatges totalment al nostre gust (fins i tot podrem aconseguir que s’assembli a la nostra celebritat preferida), desar les nostres preferències i baixar altres personatges que hagin creat la resta d’usuaris.

L’equip responsable de Saints Row: The Third ha explicat que serà una aplicació gratuïta i també han avançat que tots aquells usuaris que comprin Red Faction Armaggedon podran accedir-hi abans que ningú. La resta de jugadors hauran d'esperar a la sortida del joc.

Per a tots aquells que no coneguin les parts anteriors d’aquest joc, Saints Row: The Tnird és un sandbox sandboxque vol competir de tu a tu amb el que, per a molts, és el màxim exponent d’aquest gènere: Grand Theft Auto.

En l’actual generacióSaints Row 2 s’ha hagut d’enfrontar amb la quarta entrega de la saga creada perRockstar. Si bé és cert que, en línies generalsGrand Theft Auto IV presentava una millor factura tècnica i un argument molt més madur i elaborat, pel que fa a diversió i llibertat, el joc de THQ sobrepassava, i de molt, el seu rival.

Saints Row: The Third sortirà aquest mateix any per aPC,PlayStation 3 iXbox 360.

Comenta-ho al fòrum.

stats