Homs converteix #nastideplasti en 'trending topic'

"El govern espanyol va dir: 'Ara farem unes mesures que facilitaran a les autonomies estalviar 10.000 milions en sanitat i educació Doncs bé, nasti de plasti, res de res'", ha dit el portaveu del Govern

Ara
1 min
El portaveu del Govern, Francesc Homs, en la roda de premsa d'aquest dimarts

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha recorregut aquest dimecres al matí a l'expressió dels 80 'nasti de plasti' per criticar els pals a les rodes de Madrid en aquest díficil context econòmic, i la reacció ha estat immediata. La xarxa social Twitter l'ha convertit de seguida en 'trending topic'.

Homs ha dit en una entrevista a 'El Món a RAC1': "El govern espanyol va dir: 'Ara farem unes mesures que facilitaran a les autonomies estalviar 10.000 milions en sanitat i educació Doncs bé, nasti de plasti, res de res'".

L'etiqueta #nastideplasti era el primer 'trending topic' de la llista a Barcelona aquest dimarts a les 10 el matí. Molts dels tuitaires s'hi han sumat de forma espontània i sense conèixer que l'etiqueta venia d'aquesta entrevista al polític.

N'hi ha que l'han aprofitat per criticar CiU. Com l'usuari Miquel Puig i Pey: "Què pensa el govern de CiU de la independència? #nastideplasti". Malgrat l'origen polític de l'etiqueta, la derrota del Barça ahir dimarts també s'ha emportat algun tuit: "Que el Barça o Catalunya guanyin alguna cosa amb la majoria absoluta del PP? #nastideplasti".

stats