tecnologia

Skype confirma un problema de subministrament en el seu servei de trucades per internet

La companyia ha emès un tuit aquest matí anunciant l'anomalia que afecta part dels usuaris del servei. Poc després ha informat que havien detectat el problema, però encara no hi han aportat una solució

Redacció
1 min
Tuit anunciant els problemes registrats en el servei d'Skype

BarcelonaSkype, la companyia de trucades i comunicacions per internet, ha confirmat aquest matí a través de Twitter que part dels usuaris europeus estan experimentant problemes a l'hora d'accedir al servei.

Poc després, la companyia ha confirmat la detecció de l'origen de l'anomalia, però encara no hi ha aportat una solució.

Des que Microsoft va adquirir Skype, el servei no ha registrat els seus millors resultats. Fa 15 dies els usuaris van alertar sobre problemes en el sistema d'accés que impedien utilitzar Skype. La companyia va reconèixer el problema, va llançar una actualització de les seves aplicacions per a Windows i Mac i va donar instruccions per solucionar els problemes de forma manual.

Avui un nou error tona a estroncar el servei. La companyia no ha precisat quants usuaris es veuen afectats i tampoc ha detallat les àrees geogràfiques on es localitzar el problema. Es desconeix, també, si l'error afecta a tot tipus d'aplicacions o només als ordinadors, com va passar la vegada anterior.

En un comunicat al blog oficial de la companyia, responsables de Skype han demanat disculpes als usuaris i han assegurat que el servei es restaurarà automàticament tan bon punt trobin la solució adequada al problema de configuració detectat.

stats