Telegram ja té emoticona sobre Catalunya

L'ha estrenat pocs dies després que el creador de l'aplicació es posicionés a favor de la independència

Ara
1 min
La nova icona sobre Catalunya de Telegram

BarcelonaCatalunya ja té la seva pròpia emoticona a Telegram. Tres dies després que una usuària de Twitter, Bet Salat, alertés el creador de l'aplicació de missatgeria, Pavel Durov, que la seva il·lustració sobre Espanya era poc encertada, ja que barrejava un toro, un barret sevillà i una bandera espanyola amb la Sagrada Família i una samarreta de la senyera, Telegram ha presentat una nova imatge amb elements exclusivament catalans: les quatre barres, una barretina, la samarreta del Barça, un burro català i el temple de Gaudí, que es manté al nou dibuix.

La mateixa Bet Salat l'ha mostrat a través de Twitter, en un missatge en què agraïa a Durov i a la companyia la creació d'aquesta nova imatge, i ha destacat: "Penseu que, de 'stickers', només n'hi ha de 10 a 20 països, i un d'ells és Catalunya!". "Han posat Catalunya al mateix nivell que la resta dels estats disponibles!", ha afegit.

Aquest dimarts, arran de la conversa amb Bet Salat sobre l'emoticona d'Espanya, Durov va assegurar que era "un gran fan de Catalunya i un visitant habitual de Barcelona", i va afegir: "Espero que Espanya i les Nacions Unides reconeguin la seva independència aviat, sempre que això sigui el que volen la majoria dels catalans".

stats