Ets usuari de Telegram? Ara ja pots editar missatges enviats

La nova actualització del sistema de missatgeria mòbil també dóna l'opció de mencionar persones en les converses de grup

Alba Giró
1 min
Imatge de la web de Telegram on es mostra l'opció 'Editar'

BarcelonaSi sou usuaris de Telegram, ja podeu dir adéu als errors tipogràfics. La darrera actualització del sistema de missatgeria instantània permet editar el text dels missatges després d'haver-los enviat en tots els xats de Telegram, incloent-hi els grups i les converses d'un a un.

Només s'ha de prémer durant uns segons el missatge i apareixerà l'opció 'Edita'. Això sí, els missatges s'ensenyaran amb una petita etiqueta que mostra que han sigut modificats.

Una altra de les novetats que ofereix Telegram és la possibilitat de mencionar persones en les converses en grup escrivint una arrova i seleccionant la persona que es vol esmentar. Això permetrà enviar una notificació sobre un missatge fins i tot si l'usuari ha silenciat el grup.

Telegram, amb més de cent milions d'usuaris, és actualment el tercer client de missatgeria mòbil a escala mundial. És una aplicació de programari lliure que pot ser modificada per la comunitat i la segona aplicació de missatgeria més utilitzada a l'estat espanyol.

stats