Tecnologia

Trucar via Skype des del telèfon de casa ja és possible

La plataforma de trucades 'online' llança un telefòn sense fils amb suport per Skype i un adaptador per a telèfons fixos. De moment, els dos productes estan disponibles només als Estats Units i al Canadà

Redacció
2 min

BarcelonaEl servei de VoIP Skype ha anunciat el llançament de dos productes que permetran trucar i rebre trucades via Skype des del telèfon fix. En concret, es tracta d'un adaptador, el Free Talk Connect Me, i d'un telèfon sense fils que porta incorporat un suport per Skype. Segons indica la companyia en el seu blog, de moment els dos dispositius estan disponibles només als Estats Units i al Canadà, i els usuaris poden adquirir-los a través de la botiga online d'Skypeonline o altres distribuidors externs com la eBay.

L'accessori Free Talk Connect adapta el senyal de la connexió a Internet per poder ser utilitzar en qualsevol telèfon, sigui o no compatible amb Skype. L'usuari podrà fer trucades gratuïtes “de Skype a Skype”, així com trucades a telèfons fixos i mòbils arreu del món mitjançant diverses tarifes. De la mateixa manera, també podrà rebre trucades d'un altre usuari d'Skype directament al seu telèfon fix.

La companyia també ha anunciat el llançament d'un telèfon sense fils amb certificat Skype, que portarà incorporat un suport compatible directament amb la plataforma. El dispositiu inclou uns auriculars que permeten a l'usuari trucar i rebre trucades dels seus contactes sense necessitat d'un ordinador. Skype ha penjat un vídeo a Youtube que explica el funcionament dels dos productes.

Skype amplia el seu catàleg de serveis amb el llançament d'aquests dos productes, en un intent de fer la competència directa als distribuïdors de línia de telèfon fixa, un mercat que perd subscriptors anualment.

stats