Comarques Gironines 14/01/2015

Carles Capdevila moderarà el debat 'Catalunya Digital' a Palafrugell

L'acte, que es farà el divendres 23, és organitzat pel programa de capital social de l'ARA Comarques Gironines i reunirà Jordi Iparraguirre, Anna Codina, Toni Hermoso i Cristina Ribas

Josep Pastells
2 min
El Centre Fraternal de Palafrugell acollirà el 23 de gener el primer acte públic al Baix Empordà del programa de capital social de l'Ara Comarques Gironines

PalafrugellEl teatre del Centre Fraternal de Palafrugell acollirà el proper divendres 23 de gener, a les set del vespre, el debat 'Catalunya Digital', que serà moderat pel director de l'ARA, Carles Capdevila, i comptarà amb la participació de quatre referents de les comunitats digitals catalanes: Jordi Iparraguirre, Anna Codina, Toni Hermoso i Cristina Ribas. L'objectiu del debat és analitzar els principals reptes, encerts i polèmiques que afronta el nostre país en aquest àmbit. Es tracta del primer acte públic al Baix Empordà del programa de capital social de l'ARA Comarques Gironines, impulsat per Fabian Mohedano, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palafrugell i de la bibliotecària Carme Fenoll i el wikipedista David Parreño, membres del consell editorial gironí de l’ARA.

Referents digitals

Jordi Iparraguirre (@jordiipa) és el català amb més influència actualment a l’ICANN, l’organisme que agrupa als dominis estatals i territorials; enginyer informàtic, va dirigir la Fundació puntCAT (2006-2013) i va ser un dels artífexs del reconeixement internacional del domini .cat. Anna Codina (@ultrasonica), bloguera tot terreny gironina i consultora d’estratègia i comunicació, és autora dels blogs Betes i Clicks (Premi Blocs Catalunya 2012) i Petits Clicks. Toni Hermoso (@toniher), bioinformàtic especialitzat en web, és un membre històric de les comunitats de programari i coneixement lliure, com Softcatalà, Mozilla o Viquipèdia. Cristina Ribas (@cristinaribas), professora de periodisme a la Universitat Pompeu Fabra i codirectora del postgrau de comunicació estratègica digital. De ben segur que ens podrà aportar una visió més externa sobre Internet a Catalunya.

L'entrada al Fraternal serà gratuïta amb aforament limitat. Qui ho desitgi, pot enviar preguntes als convidats amb el hashtag #DebatCatDigital.

stats