successos
Comarques Gironines 16/09/2021

Dos detinguts per fer aturar una dona gran a l’AP-7 i robar-li

ACN
2 min
L’autopista AP-7 en el tram de les comarques gironines.

GironaDos policies locals de la Jonquera (Alt Empordà) van atrapar ahir uns lladres cometent un robatori amb el mètode de fer aturar un vehicle en plena autopista i distreure’n els ocupants amb una excusa. Els fets van passar a l’AP-7 a l’altura del km 15.

Els agents, que ja havien acabat la jornada laboral i se’n tornaven cap a casa, van veure com els dos individus havien fet aturar un cotxe al voral de l’autopista i, mentre l’un distreia la conductora, l’altre aprofitava per robar-li, sobretot, diners. Els lladres, dos ciutadans de l’Europa de l’Est amb nombrosos antecedents, van intentar fugir, però els policies els van interceptar a l’altura de la sortida de Figueres Nord. Un dels lladres tenia una ordre d’arrest pendent. Els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec dels dos detinguts i els van traslladar a comissaria.

Els dos homes havien triat bé la víctima: una dona gran estrangera -nacionalitat francesa- que viatjava sola. Els dos policies locals se’n van malfiar al veure els dos cotxes aturats al voral de l’autovia i de seguida es van aturar per mirar d’aclarir la situació. Els dos lladres, al veure’s descoberts, van fugir en direcció sud per l’AP-7. La persecució va continuar fins a la sortida de Figueres Nord, on els dos agents van poder detenir els lladres.

La gratuïtat de l’autopista ha incrementat el volum de trànsit de manera evident i crea taps als peatges, que encara no tenen data per ser retirats. Tampoc s’ha fet el canvi dels cartells. Alguns conductors han denunciat que l’increment de vehicles ha fet augmentar les incidències i que se senten més insegurs a la carretera per manca de vigilància.

stats