Comarques Gironines 25/07/2017

Front comú dels empresaris perquè el Govern pagui amb diners publicoprivats les obres pendents entre Bracons i l'AP-7 a Girona

Un any després de demanar una variant de Les Preses de quatre carrils, lamenten que Territori hagi avançat "poc"

Acn
1 min
Imatge d'una de les entrades del túnel de Bracons, a la Vall d'en Bas

OlotDiferents associacions empresarials (Cambra de Comerç, PIMEC i Euram, entre d'altres) han presentat un manifest reclamant desencallar "amb urgència" les variants d'Olot i les Preses.

Fa un any van firmar un altre document on demanaven que es fessin aquestes carreteres amb doble carril de circulació per banda, una idea que es va descartar després del pacte del departament de Territori amb els alcaldes d'Olot, les Preses i la Vall d'en Bas a principis d'any.

Tot i això, els signants mantenen aquesta petició i n'afegeixen més, una de les quals té a veure amb el finançament de les obres, enteses com una peça més d'una millora troncal de la mobilitat a les comarques interiors de Girona i lligada al corredor mediterrani.

En concret, demanen que la Generalitat articuli la sortida dels túnels de Bracons amb l'AP-7 al seu pas per Girona i que aposti per la fórmula del peatge a l'ombra.

stats