Comarques Gironines 05/07/2019

Mor un home de 61 anys ofegat a la platja Santa Margarida de Roses

Els serveis d'emergències han intentat reanimar-lo però no han pogut fer res per salvar-li la vida

Ara
1 min
MÉS VIGILÀNCIA A LES PLATGES La Creu Roja extrema les precaucions a la platja de Coma-ruga, on en l'últim mes s'han ofegat tres banyistes que no van fer cas de la bandera vermella. Després d'aquests incidents, la Creu Roja vol que se sancionin els banyistes que no respectin les recomanacions. La bandera vermella onejarà tot l'estiu a la zona més propera al port.

GironaUn home de nacionalitat francesa de 61 anys ha mort aquesta tarda després d'ofegar-se mentre es banyava a la platja de Santa Margarida de Roses (Alt Empordà). Els serveis d'emergències han rebut l'avís pocs minuts abans de les cinc de la tarda, alertant que havien tret de l'aigua un home inconscient. Quan ha arribat al lloc dels fets, el personal del SEM li ha practicat les maniobres de reanimació cardiopulmonar, però no han pogut fer res per salvar-li la vida i ha mort a la platja.

La platja de Santa Margarida de Roses disposa de servei de vigilància i en el moment de l’ofegament onejava la bandera groga per onatge. Es dona la circumstància que, el 28 de juny, en aquesta platja també va morir una dona de 80 anys de nacionalitat francesa.

stats