Comarques Gironines 26/01/2014

El GEiEG de rugbi femení es proclama per primer cop campió de Catalunya

El GEiEG ha aconseguit la victòria en el partit de tornada de la final de la lliga catalana de rugbi femení i s'ha proclamat campió de Catalunya, per primer cop a la història.

Carles Alonso
2 min
L'equip de rugbi femení / GEiEG

GironaEl GEiEG ha aconseguit la victòria en el partit de tornada de la final de la lliga catalana de rugbi femení i, sumant a la diferència del marcador de l'anada a Barcelona (va guanyar 19-29), s'ha proclamat campió de Catalunya, per primer cop a la història. D'aquesta manera, el grup que entrena Coral Vila aconsegueix el millor guardó de la seva història.

El partit ha seguit el guió dels partits anteriors entre ambdós conjunts. Joc ràpid, de qualitat i atacs llargs per part dels dos equips, una mostra més de la gran qualitat de les seves jugadores. Només petits detalls han fet que les grupistes aconseguissin emportar-se la victòria, en un partit final que ha fet gaudir al públic que s'ha acostat al camp del GEiEG.

Aquest títol només fa que certificar la bona línia triada pels responsables tècnics grupistes i més concretament per la seva entrenadora, que es mostra satisfeta per la consecució del triomf. "Estic contenta, clar que ho estic, però més que pel títol per com aquest grup va creixent i creient a les seves possibilitats".

Fa 10 anys, quan Coral Vila va voler responsabilitzar-se del femení, de cap manera hagués pensat aconseguir el títol de campiones de Catalunya. Ella mateixa ho reconeix: "El meu objectiu era gaudir amb el grup, anar creixent i veure com amb l'esport podia aconseguir il·lusionar a la gent. El títol de Catalunya certifica que la línia que vam marcar a l'inici era la correcta i que és la mateixa que seguim implantant a l'actualitat".

Les noves campiones de Catalunya no tindran gaire temps per relaxar-se. La propera setmana caldrà entrenar fort de cara a preparar, el cap de setmana, el primer partit de la lliga estatal que les enfrontarà, al camp grupista, al Complutense Cisneros.

stats