L'ENTREVISTA

Lluís Llach: "No ho diguis a ningú: enyoro els escenaris"

Cinc anys després de deixar la música, el cantant de Verges es confessa en una entrevista a l'ARA Tu feta a Porrera, on viu. Parla de com se sent i del país 

Com se sent Lluís Llach cinc anys després de retirar-se dels escenaris? Enyorat. I com viu l'evolució política de Catalunya? Esperançat. Ho explica sense embuts en una entrevista a l'ARA Tu d'aquest diumenge. Quatre pàgines en què trobareu, entre d'altres, aquestes confessions i opinions:

  • Aparicions públiques: "Encara que estigui retirat, humanament no em sento retirat de res. I quan dic que sí a alguna cosa el drama encara augmenta. Perquè faig uns greuges comparatius insuportables, que jo mateix no suporto".

  • Nostàlgia: "No he tingut cap necessitat de posar-me al piano i en canvi enyoro bastant, no ho diguis a ningú, els escenaris".

  • El camí a la independència: "L'únic que diria al govern de Catalunya és que treballin a Europa. No vagin a les manifestacions, no cal, què hi farien vostès allà. No hi vagin, tranquils. Però mentrestant vagin a les cancelleries europees. Expliquin-se".

  • Esperança: "Jo sempre he sigut una persona esperançada. Si el món ha de millorar no hi ha cap causa per la qual nosaltres com a poble no haguem de millorar, i millorar avui dia en llibertat vol dir autodecidir-nos".

  • La clau: " El projecte d'Espanya està equivocat des de fa no sé quants segles. L'última oportunitat va ser quan es va signar aquella Constitució que ja era dolenta".

Podeu llegir l'entrevista completa a l' ARA Premium