Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Manolo García grava als Estats Units el nou disc

L'àlbum, el cinquè, amb cançons inèdites de la seva carrera en solitari, veurà la llum a la tardor, quan l'ex-Último de la Fila també publicarà un llibre

Manolo García grava el seu nou disc d'estudi, el cinquè de la seva carrera en solitari, amb cançons inèdites. Encara sense títol, el nou àlbum s'ha enregistrat entre els Music Lan Recording Studios de Figueres, on García ha gravat sovint, i els Ocean Way Recording de Los Angeles, uns estudis per on també han passat artistes com Frank Sinatra, Nat King Cole, Ray Charles, The Rolling Stones, Eric Clapton, Michael Jackson, Green Day, Radiohead, Joni Mitchell i Red Hot Chili Peppers, entre d'altres.
 
A Los Angeles, Manolo García hi grava amb el guitarrista Waddy Wachtel, el baixista Leland Sklar i el bateria Kenny Aronoff, músics que han tocat amb Bob Dylan, Keith Richards, James Taylor, Elton John, Stevie Nicks, Jackson Browne, The Rolling Stones, Ray Charles, Randy Newman, Rod Stewart, BB King i Tom Waits. L'àlbum es mesclarà a Miami aquest mes, i se n'encarregarà Tom Lord-Alge (The Rolling Stones, Oasis, Peter Gabriel , U2, Coldplay, Julian Cope).

Quan el disc surti a la venda farà dos anys de la gira de  Saldremos a la lluvia (2008), el seu anterior disc en solitari. Abans havia publicat Para que no se duerman mis sentidos (2004), Nunca el tiempo es perdido (2001) i Arena en los bolsillos (1998). La publicació de l'àlbum coincidirà amb la sortida a la venda del llibre El fruto de la rama más alta. Apuntes de campo de un escéptico participativo, un recull d' escrits, dibuixos i pintures dels últims anys i de les lletres del nou disc. El llibre està previst pel 18 d'octubre.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT