Publicitat
Publicitat

Art

Una visió insòlita de Marilyn Monroe

El pintor equatorià Leonardo Hidalgo ha pintat un retrat de l'actriu recreant la publicitat d'una marca de bronzejador. La Marilyn del 2012 escolta música amb l'iPod

Leonardo Hidalgo, un dels artistes que presenta obra en una exposició a Miami d'homenatge a Marilyn Monroe, ha recreat la rossa més cèlebre de Hollywood com la nena de la publicitat d'un famós bronzejador . "Jo no vull pintar Marilyn Monroe com potser tothom la veu. No vull tenir una cosa que tothom espera veure. Estic en un moment de la meva vida que tot el que vull escriure o pintar ha de ser divertit", ha destacat l'artista.

El personatge de la 'deessa del cinema americà' és un tema que acompanya el pintor equatorià des que va començar a pintar. Ja l'ha convertit en Mona Lisa i en model de Picasso, entre altres versions.

De fet, la seva primera pintura venuda va ser sobre Monroe, i la que va demostrar a Hidalgo que podia viure de l'art.

Retratar els famosos

Establert a Miami des de fa més de 20 anys i autor de retrats de famosos com Marc Anthony, Alejandro Sanz, Hillary Clinton, Janine Howard, Enrique Iglesias i Dan Marí, presenta diverses obres en l'exposició col·lectiva 'Marilyn Monroe. Tribut a una icona femenina', oberta des del 22 d'agost fins al 10 d'octubre a la Galeria CA'D'Oro de Coral Gables, Florida. En total són 22 artistes de renom internacional, com Andy Warhol, Mimmo Rotella, Enrico Di Nicolantoniom, Valentina De Martini o Romero Britto, entre altres, els autors que firmen les obres d'aquest homenatge a Marilyn amb motiu del 50è aniversari de la seva mort.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT