Publicitat
Publicitat

MÚSICA

San Miguel Primavera Sound

El Primavera renuncia a la targeta moneder

Després que la fallida del sistema de targeta moneder, estrenat en l'edició d'enguany del San Miguel Primavera Sound, dificultés dijous als assistents comprar beguda, l'organització del festival ha enviat un comunicat en què informa que durant la resta de l'esdeveniment es podrà pagar en efectiu a les barres

L'organització del San Miguel Primavera Sound ha decidit permetre que els assistents al festival paguin amb efectiu a les barres, després que el nou sistema de targeta moneder resultés inoperant en la jornada de dijous. Després d'hores de llei seca al recinte del Parc del Fòrum, dijous ja es va permetre pagar amb metàl·lic les begudes.

L'organització del festival ha enviat el següent comunicat:

"Tot i que el dimecres 25 de maig al Poble Espanyol la targeta moneder va funcionar de manera acceptable , els problemes en la seva implementació la primera jornada al recinte del Parc del Fòrum no ens generen la suficient confiança com per continuar utilitzant aquest sistema com a única via d' adquisició de beguda durant la resta de jornades del festival .

D'aquesta manera , ja no serà possible realitzar ingressos de saldo a la targeta moneder i el saldo actual de cada targeta serà reemborsat en efectiu al Parc del Fòrum avui divendres 27 i demà dissabte 28 de maig. Per fer-ho només caldrà presentar la targeta moneder en els llocs de recàrrega situats al recinte .

L' adquisició de beguda s'ha de fer en efectiu en totes les barres del recinte . A més de la compra en efectiu , es podrà seguir fent ús de la targeta moneder en algunes de les barres , però no serà possible realitzar noves recàrregues de saldo ".

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT