Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Arrenca la 7a edició dels concerts a La Ruta del Cister

El concert inaugural de dissabte anirà a càrrec del cor masculí O Vos Omnes i tindrà lloc al Reial Monestir de Santa Maria de Poblet. August Tharrats i Mazoni actuaran el 23 i el 30 de juliol a Santes Creus

Cada dissabte fins al 20 d’agost, els monestirs i monuments que conformen la Ruta del Cister acolliran concerts de cant coral i líric, jazz, blues, swing, cançó, rock i gospel, en la setena edició dels Concerts a la Ruta del Cister, que comença aquest dissabte 16 de juliol amb el recital de missa profana del segle XVI del cor masculí O Vos Omnes. 

Els monestirs de Santes Creus, Poblet, Bellpuig d’Urgell i Vallbona de les Monges seran els marcs de propostes musicals que aniran del blues, al jazz o al swing, passant pel rock, el gospel i la lírica. Les actuacions de les formacions August Tharrats Blues Swing Reunion (23 de juliol, Santes Creus), Mazoni (30 de juliol, Santes Creus), la soprano Susan Neves i el pianista Graham Lister (Vallbona, 6 d'agost), The Jackson Singers (13 d'agost, Santes Creus), Vintage Band d'Amadeu Casas (14 d'agost, Bellpuig) i Josep M. Domènech Trio amb Lluís Castan (Vallbona, 20 d'agost), conformen el cartell de la setena edició del cicle de concerts.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT