Música
Cultura 17/09/2012

La catedral de Sant Feliu de Llobregat acollirà un concert sobre el Llibre Vermell de Montserrat

Hi participaran el Cor Aulos, l'Esbart Sant Martí de l'Ateneu Torrellenc i la Companyia Elèctrica Dharma, sota el nom de Stella Splendens Rock Ensemble

Acn
1 min
Una pàgina del 'Llibre vermell'

BarcelonaÒmnium Cultural del Baix Llobregat organitza un espectacle sobre el Llibre Vermell de Montserrat el dissabte 22 de setembre a la catedral de Sant Feliu de Llobregat. L'objectiu és "recuperar i donar a conèixer un dels més grans patrimonis" del país, segons ha explicat l'entitat cultural. L'espectacle comptarà amb cants del Cor Aulos, les danses de l'Esbart Sant Martí de l'Ateneu Torrellenc i el rock de la Companyia Elèctrica Dharma, anomenats, actualment, Stella Splendens Rock Ensemble.

L'espectacle, una combinació de cant, música i ball, començarà a les 22.00 h a la mateixa catedral i comptarà amb la presència, entre altres, de la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals. Òmnium explica en una nota de premsa que l'Elèctrica Dharma ha decidit tornar als escenaris en exclusiva per representar aquest espectacle, del qual van ser un dels promotors l'any 2006 a Montserrat.

Les entrades, que tenen un preu de 10 euros (socis) i 15 euros (no socis), es poden comprar anticipadament a la Biblioteca Montserrat Roig i a la Llibreria Ossó de Sant Feliu de Llobregat, a l'Hotel d'Entitats de Sant Boi de Llobregat, a la Llibreria Nou Rals de Viladecans, al Balasch de Cornellà de Llobregat i a la seu nacional d'Òmnium a Barcelona. Així mateix, tothom qui vulgui també podrà comprar les entrades el mateix dia abans del concert.

stats