Publicitat
Publicitat

Moda

La bossa desapareguda està valorada en 4.000 euros

Sky Republic denuncia el robatori de la col·lecció d'estiu al The Brandery

La marca no pot presentar les peces d'estiu als seus clients i pateix per la possibilitat que es copiï la col·lecció d'estiu, que va desaparèixer entre dilluns i dimarts

Avui ha obert portes  The Brandery, amb la participació de més d'un centenar d'espais de marques de moda urbana i una previsió de 46.000 visitants. Coincidint amb l'inici del saló, s'ha fet públic el robatori de peces de la col·lecció d'estiu de la firma Sky Republic valorades en 4.000 euros, segons informa el 3cat24.cat.

El robatori s'hauria produït entre dilluns i dimarts, quan va desaparèixer una de les bosses els responsables de l'estand havien deixat a l'espai, i els responsables de la marca se'n van adonar dimarts al matí, quan es disposaven a penjar la col·lecció d'estiu. El que més preocupa Sky Republic és que els possibles compradors no tindran accés a la col·lecció d'estiu i la possibilitat que es copiïn les peces.

La marca ha denunciat als fets als Mossos d'Esquadra i Fira de Barcelona, que facilitarà les imatges de les càmeres de seguretat del recinte. La Fira ha explicat que és la primera vegada que es produeix un robatori com aquest i ha recordat que és responsabilitat de cada firma controlar els productes dels estands. 

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT