Cinema
Cultura 20/05/2014

Cuarón podria dirigir l''spin-off' de Harry Potter

El director ja es va encarregar de la tercera entrega de la saga i ara podria fer-ho amb 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', la trilogia que ampliarà la saga de J. K. Rowling

Europa Press
1 min
Harry Potter

MadridWarner Bros vol que el director de cinema mexicà Alfonso Cuarón dirigeixi 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' ('Bèsties fantàstiques i on trobar-les'), la trilogia que continuarà amb les novel·les de Harry Potter. En cas que es confirmés el que la periodista nord-americana Nikki Finke ha avançat a Twitter, el director de 'Gravity' tornaria a la saga en què ja va dirigir l'adaptació al cinema del tercer llibre de Rowling, 'Harry Potter i el presoner d'Azkaban' (2004).

El film ja té data d'estrena fixada, serà el 18 de novembre del 2016 i es basarà en el llibre homònim publicat el 2001 per J. K. Rowling. L'obra se centra en les criatures mitològiques que apareixen al llarg de tota la saga i en l'autor fictici del llibre, el mag Newt Scamander.

Encara que la pel·lícula se situarà en la comunitat màgica mundial on Rowling va ambientar tots els seus llibres durant disset anys, la història no és "ni una preqüela ni una seqüela de la saga de Harry Potter", va explicar la escriptora. Tot i això, "les lleis i costums de la societat màgica seran familiars als lectors dels meus llibres, però la història de Scamander començarà a Nova York als anys 70", ha aclarit Rowling.

stats