Cultura 20/01/2015

Antonio Banderas: "L'Estat de dret funciona"

L'actor malagueny defensa que "a la nostra societat no tot és dolent" arran de l'any electoral i la presència de Podem al panorama polític

Efe
1 min
Antonio Banderas a la presentació d''Automata' / CARLOS ALVAREZ (GETTY IMAGES)

MadridAntonio Banderas (Màlaga, 1960), que es troba promocionant la pel·lícula 'Autómata' a Madrid amb el director Gabe Ibáñez, ha ofert unes reflexions arran de l'any electoral i la presència al món polític espanyol de Podem. "No hauríem d'oblidar que l'Estat de dret està complint els seus objectius i s'ha de considerar com una cosa positiva: a la nostra societat, no tot és dolent".

L'actor ha afegit que "si parlem de la corrupció, hi ha països on he viscut en què la gent surt completament indemne de crims més greus dels que es cometen aquí, però aquí hi ha una sèrie de personatges que han perdut tota credibilitat". Banderas opina que tot i que Podem s'ha adaptat a la situació social actual, un fet "absolutament democràtic", en alguns moments utilitzen arguments "que ells mateixos critiquen, com l'Estat de dret i la Constitució del 78".

Sense amagar mai la seva simpatia per la ideologia socialista, Antonio Banderas no té encara una opinió sobre aquesta formació política, però pensa que "encara han de crear alguna cosa que sigui realista", i que "no deixen d'estar a prop de la melmelada del populisme".

stats