Cultura 08/06/2015

Aprèn a fabricar-te l'instrument que tocarien els Manel si visquessin al món de Mad Max

Un portal de projectes 'fes-t'ho tu mateix' publica un vídeo didàctic que ensenya a fer un ukelele llançaflames

Ara
2 min

BarcelonaSi ets fan de Mad Max segur que ja has vist el quart lliurament de la saga de pel·lícules que fa unes setmanes va arribar al cinema, Mad Max: Furia en la carretera. I, com molts, és probable que t'hagis quedat enganxat a la cadira extasiat per les escenes en què entra en joc el guitarrista penjat amb elàstics en un vehicle carregat d'altaveus que du un instrument de doble mànec amb llançaflames incorporat:

Guitarrista a Mad Max ok

Ara, durant un moment, imagina't què passaria si en lloc d'un roquer de línia dura el qui anés penjat d'un vehicle carregat d'altaveus que circula a tota velocitat en un món postapocalíptic fos un membre dels Manel. Quin instrument duria? Sí. Ja ho saps: un ukelele amb llançaflames incorporat. Doncs si ets fan de Mad Max i dels Manel, ja pots fusionar tots dos mons fent-te aquest instrument amb les instruccions d'aquest vídeo de Makezine.com, una publicació de 'do it yourself' (fes-t'ho tu mateix). Et caldran eines senzilles, com una pistola de silicona. I no oblidis tenir un extintor a mà, per si de cas...

El vídeo demostra que la passió per l'ukelele no té fronteres de cap mena i no seria estrany que aviat comencessis a veure algun d'aquests petits instruments llançant foc fora de la pantalla perquè unes 100.000 persones ja han vist les instruccions per fer-se'n un. Pensa que les escenes de la pel·lícula en què surt el guitarrista no són simulades, tal com explica en aquest article el dissenyador de producció Colin Gibson, un home es va enfilar en un vehicle impossible per tocar la guitarra mentre rodaven.

stats