Cultura 09/04/2021

Astèrix i Obèlix tornen al cinema amb una nova generació d'actors... i Zlatan Ibrahimovic

Gilles Lelouch prendrà el relleu de Gérard Depardieu com a Obèlix i Guillaume Canet interpretarà Astèrix i dirigirà la pel·lícula

2 min
Guillaume Canet i Gilles Lellouche caracteritzats com Astèrix i Obèlix

BarcelonaAstèrix i Obèlix viatjaran un altre cop a la pantalla gran en una pel·lícula d'acció real que arribarà als cinemes la primavera del 2022. Astérix et Obélix: l'Empire du Milieu serà la primera adaptació no animada dels personatges des d'Astèrix i Obèlix al servei de Sa Majestat, del 2012. Aquell va ser el comiat de Gérard Depardieu com a Obèlix, al qual havia interpretar des del 1999 a Astèrix contra el Cèsar. Amb 72 anys, Depardieu ja és massa gran per al personatge i deixarà pas a Gilles Lelouch, que encarnarà el guerrer gal al costat de Guillaume Canet, que no només interpretarà Astèrix sinó que també serà l'encarregat de dirigir la pel·lícula.

Els personatges creats per Uderzo i Goscinny veuran renovat el repartiment d'actors que els interpreten. A Lelouch i Canet s'hi afegeix la parella de Canet, Marion Cotillard, que serà Cleopatra, i Vincent Cassel, que encarnarà Cèsar. Altres noms del repartiment són Pierre Richard (Panoràmix), Philippe Katerine (Assegurançatòrix), Ramzy Bedia (Epidermis) i Jonathan Cohen (Grandemais), però la gran sorpresa del càsting és la presència de l'exjugador del Barça Zlatan Ibrahimovic, que debutarà en el cinema interpretant un personatge anomenat Antivirus.

Astérix et Obélix: l'Empire du Milieu serà la cinquena pel·lícula d'acció real amb els personatges. El guió no adapta cap àlbum específic de la sèrie de còmics i estarà escrit per Philippe Mechelen i Julien Hervé, tot i que Canet també intervé en l'escriptura del diàlegs. La història girarà al voltant de l'única filla de l'emperador xinès, que viatjarà a la Gàl·lia per demanar ajuda a Astèrix i Obèlix. El rodatge començarà el 12 d'abril a Alvèrnia i el pressupost és de 60 milions d'euros.

stats