Teatre
Cultura 03/02/2011

El fons bibliogràfic i documental de l'Institut del Teatre, a un clic

El Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques, referent de les arts escèniques a Europa, recull 120.000 obres i més de 20.000 imatges

Redacció
1 min

BarcelonaLa web del fons bibliogràfic i documental de l'Institut del Teatre, un dels centres de recerca i informació sobre les arts escèniques de referència a Europa, és accessible a través d'internet, segons ha informat la diputació de Barcelona. El Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques (MAE) es pot consultar al web www.cdmae.cat.

El catàleg bibliogràfic i audiovisual del MAE conté més de 120.000 obres i documents. També permet accedir a més de 20.000 fotografies del fons de l'Institut, una recopilació de la premsa catalana especialitzada des de l'any 2000, les exposicions virtuals que s'organitzin regularment i un recorregut divulgatiu per la història de les arts escèniques a Catalunya en català, castellà i anglès.

A més del fons sobre teatre català, el MAE acull una de les col·leccions més destacades del Siglo de Oro espanyol. A partir d'ara, tant la bibliografia com els audiovisuals, els cartells, programes de mà, la indumentària i les titelles són més accessibles.

stats