EFE
Cultura 20/04/2015

Biblioteques catalanes celebren una campanya de donació de sang abans de Sant Jordi

La recollida de sang es durà a terme els dies 21 i 22 d'abril i hi participaran autors com Assumpta Montellà, Genís Sinca, Jordi Cantavella, Isabel del Río i Teresa Roig, entre d'altres

Europa Press
1 min
La campanya arrencarà a la Biblioteca Francesca Bonnemaison / Generalitat

BarcelonaUna quinzena de biblioteques catalanes, editorials i escriptors celebrarà una campanya extraordinària de donació de sang dos dies abans de la diada de Sant Jordi, sota el lema 'Tu ets la sang que em Dóna la vida'.

La campanya, que reconeixerà l'altruisme dels donants amb un llibre i una rosa de paper, es durà a terme els dies 21 i 22 d'abril gràcies a l'organització del Banc de Sang i Teixits i amb l'impuls de l'Ajuntament de Barcelona, han informat les dues institucions en un comunicat.

La rosa està elaborada per la Fundació Gaspar de Portolà, que es dedica a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, mentre que els llibres són obsequi de les editorials Plataforma, Roca, Ara Llibres, Penguin Random House, Grup Editorial, RBA, Edicions B i Sandra Bruna-Agència Literària.

A Barcelona, es podrà fer la donació en una biblioteca de cada districte a partir de les 11 hores d'aquest dimarts, quan s'inaugurarà la campanya a la Biblioteca Francesca Bonnemaison de Ciutat Vella de la capital catalana. Els escriptors Assumpta Montellà, Genís Sinca, Cari Ariño, Jordi Cantavella, Isabel del Río, Joan Besalduch i Teresa Roig seran alguns dels autors que participaran en la iniciativa signant llibres i donant sang.

stats