Música

C. Tangana actuarà al Sónar 2022

Lyra Pramuk, Bonobo, Agoria, Headie One i Coucou Chloe també se sumen al cartell del festival

2 min
C. Tangana en un hotel de Barcelona el març de 2021.

BarcelonaCop d'efecte del Sónar, que comptarà amb C. Tangana en l'edició de l'any que ve. El 12 de novembre l'artista madrileny va comunicar que cancel·lava els concerts previstos els dies 2 i 9 de juny al Primavera Sound de 2022 "per incompatibilitat d'agenda", segons va explicar el festival que es fa al Fòrum. Alhora, C. Tangana va anunciar una gira amb què passarà pel Palau Sant Jordi de Barcelona el 19 de febrer, un concert per al qual ja s'han exhaurit les entrades. Finalment, serà el Sónar el festival que programarà un concert de C. Tangana, concretament la nit del 17 de juny al recinte de la Fira a Gran Via. L'autor del disc El madrileño ja havia actuat al Sónar l'any 2017, i al Primavera Sound hi va ser el 2017 (com a part del col·lectiu Agorazein) i el 2018.

C. Tangana és una de les noves incorporacions al Sónar 2022 juntament amb Lyra Pramuk, Bonobo, Agoria, Headie One i Coucou Chloe, entre d'altres. Tots aquests artistes completen un cartell del qual ja es coneixien noms com ara The Chemical Brothers, Moderat, The Blaze i Arca.

El festival, que se celebrarà del 16 al 18 de juny, també ha anunciat aquest dimarts la programació per dies. Dijous 16, al Sónar de Dia, hi destaquen Oneohtrix Point Never, Sega Bodega, Tarta Relena i Ms Nina. Divendres 17, al Sónar de Dia, Princess Nokia, Polo & Pan i Louisahhh; i al Sónar de Nit, C. Tangana, Moderat, The Blaze, Nathy Peluso i Richi Hawtin. Dissabte 18, al Sónar de Dia, Serpentwithfeet, Morad, DJ Python i Kiddy Smile; i al Sónar de Nit, The Chemical Brothers, Eric Prydz, Arca i Charlotte de Witte, entre d'altres.

Les entrades per al Sónar de Dia costen, en una promoció limitada, 35 euros per a la jornada de dijous i 45 tant per al divendres com per al dissabte. Per al Sónar de Nit, 65 euros cada jornada. L'abonament complet té un preu de 175 euros fins al 13 de desembre, i de 185 després.

stats