Música
Cultura 19/01/2017

Caetano Veloso se suma al cartell del Guitar BCN

Un tercer concert dels Amics de les Arts i les actuacions de Diego Vasallo, The New Raemon i Jack Broadbent completen la programació del festival

Xavier Cervantes
1 min
Caetano Veloso i Teresa Cristina actuaran al festival Guitar BCN

BarcelonaCaetano Veloso és una de les novetats del festival Guitar BCN. El músic brasiler, que actuarà el 26 d'abril al Palau de la Música compartint escenari amb la cantant Teresa Cristina, se suma a la programació que s'havia presentat fa unes setmanes. També s'incorporen al cartell Diego Vasallo, The New Raemon, Jack Broadbent, Abel Pintos i L.A. A més, la programació del Guitar Club al Barts Club es completa amb Carmen García, Suso Sáiz, Mazoni i Cesk Freixas. Una altra novetat és la confirmació d'un tercer concert dels Amics de les Arts. Així, el grup presentarà el nou disc en directe els dies 4, 5 i 6 de maig a la sala Barts.

El Guitar BCN s'inaugurarà el dilluns 23 de gener amb el concert del grup nord-americà Lambchop a la sala Barts, i fins al 6 de juliol programarà actuacions d'Ute Lemper, Dulce Pontes, Taburete, Rosalía & Raül Fernandez, Damien Jurado, Loquillo, Adriana Varela, Rick Astley i Amaral, entre d'altres.

En aquesta edició el festival també 'baixa al metro', concretament a la parada de Diagonal, on hi haurà una exposició fotogràfica (del 6 de febrer al 30 de març) i l'actuació de Paula Domínguez (el 9 de febrer).

stats