cinema
Cultura 16/03/2015

10 actors que van deixar escapar el paper de la seva vida

Personatges mítics com Neo, Walter White o Lobezno podrien haver tingut rostres molt diferents si els actors als quals es va oferir el paper primer l'haguessin acceptat

Europa Press
3 min
Will Smith a 'Yo Robot'

MadridHi ha papers creats per catapultar carreres, però això no els exclou de negatives per part dels actors pensats per interpretar-los. El portal Looper.com fa un repàs de deu actors que van deixar escapar el paper de les seves vides:

1. Will Smith com Neo: Al príncep de Bel Air no li va quedar clar el concepte de 'Matrix' i es va negar a interpretar Neo, una oportunitat que no va deixar escapar Keanu Reeves.

Will Smith a 'Hitch'

2. Christian Bale com Batman: Tot i que Bale ja havia interpretat el superheroi en tres ocasions, no va voler tornar a posar-se a la pell de Bruce Wayne per a les pel·lícules de 'La Lliga de la justícia' i va cedir voluntàriament el seu lloc a Ben Affleck. Tot i això, més tard va admetre que s'ho hauria d'haver pensat millor.

Christian Bale com 'Batman'

3. Emily Blunt com la Vídua Negra: L'actriu estava ocupada amb un altre projecte que li va impedir interpretar la superheroïna en les pel·lícules de l'univers dels 'Venjadors' de Marvel, un paper que va recaure en Scarlett Johanson.

Emily Blunt / PINTEREST

4. Mel Gibson com Maximus: Gibson podria haver estat el protagonista de 'Gladiator', però finalment l'escollit per donar vida al general hispanoromà va ser Russell Crowe, un paper que li va valer l'Oscar.

Mel Gibson a 'Braveheart'

5. Annette Bening com Catwoman: Un embaràs just abans de començar el rodatge va impedir a Bening posar-se a la pell de Catwoman a 'Batman Returns'. La seva negativa va donar a Michelle Pfeiffer l'oportunitat d'aconseguir aquest personatge de la pel·lícula de Tim Burton.

Annette Bening a 'American Beauty'

6. Matthew Broderick i John Cusack com Walter White: els dos actors van ser les primeres opcions per protagonitzar l'exitosa sèrie 'Breaking Bad'. Tot i això, cap dels dos va acceptar el paper que finalment va llançar a la fama Bryan Cranston.

John Cusack a 'Dragon Blade'

7. Dougray Scott com Lobezno: Conegut pel seu paper a 'Mujeres desesperadas', l'actor escocès va estar a punt d'interpretar el mutant amb urpes d'adamàntium. Immers en el rodatge de 'Missió Impossible II', no va poder participar a 'X-men' i el seu paper va passar a Hugh Jackman.

Dougray Scott a 'Taken 3'

8. Thomas Jane com Don Draper: Quan va començar 'Mad Men', Thomas Jane no volia fer papers a la televisió i va rebutjar l'oferta de protagonitzar la sèrie. Jon Hamm, en canvi, no va desaprofitar l'oportunitat.

Thomas Jane a 'Deep blue sea'

9. Natasha Lyonne com Buffy Cazavampiros: L'actriu d''Orange is the new black' no va voler interpretar Buffy Cazavampiros a la sèrie que porta el mateix nom.

Natasha Lyonne a 'Orange is the new black'

10. Sarah Michelle Gellar com Cher Horowitz: Gellar, que sí que va protagonitzar 'Buffy Cazavampiros', va dir "no" a interpretar Cher Horowitz, de la sèrie Clueless, perquè interferia amb un altre projecte en el qual estava treballant.

Sarah Michelle Gellar a 'Buffy Cazavampiros'
stats