Agressions sexuals

Bob Pop diu que també va ser assetjat a la festa dels premis Feroz

L'humorista explica que un dels homes denunciats va intentar fer-li petons tres vegades sense el seu permís

2 min
Bob Pop a la gala dels premis Feroz 2023

BarcelonaLa festa dels premis Feroz del 2023 ha quedat marcada per dues denúncies de dues agressions sexuals per part de dos homes. Un d'ells, el productor de cinema Javier Pérez Santana, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de ser detingut, mentre que el segon home –del qual només n'ha transcendit que és un director de cinema d'una de les pel·lícules nominades, segons El Heraldo de Aragón– no ha estat detingut. Després que es fessin públiques les dues presumptes agressions sexuals, l'humorista Bob Pop, que també va ser a la festa, ha explicat que va ser assetjat per Pérez Santana. "Em va intentar menjar la boca tres vegades sense el meu permís mentre jo l'esquivava com podia", ha relatat Bob Pop a la Cadena SER.

L'humorista ha reflexionat sobre el fet que cada cop més les agressions sexuals es deixen de normalitzar i es denuncien. "En cap moment vaig pensar que ho podia denunciar. Vaig pensar que era la meva quota de borratxo bavós que et toca a les festes i t'aguantes. Em sembla un avenç enorme que no hàgim d'assumir que això és normal", ha dit Bob Pop, que també ha posat èmfasi en el fet que ell va amb cadira de rodes i ho tenia complicat per moure's: "Soc un paio amb cadira de rodes a qui estàs assetjant i que no es pot moure. Vaig pensar en engegar la cadira i marxar, però hi havia molta gent a qui hauria atropellat".

El director de cinema Marc Ferrer, que també era a la festa, ha explicat a través del seu compte d'Instagram que Pérez Santana va intentar fer-li petons i tocar-li el cul. "Va estar així amb mi en dues ocasions durant tota la nit. Tota l'estona em preguntava què havia de fer per anar-se'n al llit amb mi", ha escrit Ferrer, que ha descrit les situacions com a "incòmodes". El director de cinema ha afegit que l'any passat també va patir "l'assetjament" de Pérez Santana durant la gala dels premis Feroz.

stats