Cinema

Nicolas Cage, al rescat de la filla del president de Catalunya

La salva de mans d'un mafiós afincat a Mallorca a 'El insoportable peso de un talento descomunal'

2 min
Nicolas Cage i Pedro Pascal a la pel·lícula 'The unbearable weight of massive talent'

BarcelonaUna posta de sol a Mallorca filmada a Croàcia. Un actor fent d'ell mateix. Una inquietant figura de cera. Pedro Pascal (The Mandalorian) fent de narcotraficant cinèfil. Un argument que inclou el segrest de la filla del president de Catalunya... I encara hi ha unes quantes coses més a The unbearable weight of massive talentP, la pel·lícula protagonitzada per Nicolas Cage i dirigida per Tom Gormican que es va estrenar el 22 d'abril als Estats Units. . "És una anada d'olla guapa", diu el corresponsal de Catalunya Ràdio als Estats Units, Francesc Garriga. Efectivament, l'argument és prou excèntric, fins i tot per a l'estàndard de la filmografia de Cage. El film properament tindrà data d'estrena a Espanya amb el títol El insoportable peso de un talento descomunal.

Nicolas Cage fa de Nick Cage, un actor que ha de satisfer un deute de 600.000 dòlars. Confia trobar un paper en una pel·lícula de Quentin Tarantino. No se'n surt, però rep una oferta que no està en condicions de rebutjar: viatjar "al sud d'Espanya" per participar en la festa d'aniversari de Javi Guitérrez, un milionari que és fan incondicional seu, a canvi d'un milió de dòlars. A partir d'aquí, el guió d'aquesta comèdia d'acció inclou tot de cops de volant, entre els quals hi ha l'aparició de la CIA i el segrest de Maria Delgado, la filla del president de Catalunya.

Per ara només han aparegut les sinopsis del film en pàgines com Sensacine i Filmaffinity, on hi surt "un candidat a la presidència de Mèxic" en comptes de "president de Catalunya". Això ha alimentat la suposició que en la versió espanyola havien canviat l'origen del president. En canvi, les ressenyes publicades en mitjans anglosaxons sí que recullen que es tracta del president de Catalunya. Cal tenir present que sovint les productores de cinema redacten una sinopsi abans del rodatge, o fins i tot abans de tenir enllestit el guió: és el material promocional amb què intenten vendre la pel·lícula al mercat, i pot passar que no sigui la sinopsi definitiva.

Segons va confirmar el corresponsal de la corporació catalana amb la distribuïdora espanyola Diamond i la productora Lionsgate que es mantindrà "per suposat" que la noia és filla del president català.

stats