Cultura
Cultura 17/11/2012

Crits i renou negocia amb les parts implicades la reobertura de l'Espai Mallorca

El col·lectiu ha tingut contactes amb el propietari del local, que no és de titularitat municipal, i amb el Gremi d'Editors de Balears, antic gestor del centre

Ara / Acn
1 min

BarcelonaCrits i renou continua treballant a contrarellotge per reobrir com abans millor l'Espai Mallorca. Així, ha mantingut contactes amb el propietari del local, que no és de titularitat municipal com s'havia pensat en un principi, i amb el Gremi d'Editors de Balears, gestor del centre fins al seu tancament. El propietari del local ha iniciat els tràmits legals contra el Gremi d'Editors ja que ha deixat un deute que s'ha de sufragar i que el col·lectiu no assumirà en cap cas. Crits i renou també s'ha reunit amb l'ICUB. L'endemà de la festa de comiat-reinuaguració de l'Espai Mallorca celebrada el 5 de novembre, el col·lectiu Crits i renou va mantenir una reunió amb l'Ajuntament de Barcelona en què es va aclarir que el local del carrer del Carme no és de titularitat municipal, com s'havia pensat fins llavors.

Així, pocs dies després es van reunir amb la propietat del local, que ha iniciat els tràmits legals contra el Gremi d'Editors de Balears, antic gestor del centre, perquè ha deixat un deute que s'ha de sufragar. El col·lectiu no assumirà en cap cas aquest deute i ha presentat un projecte de viabilitat a les parts implicades.

Davant aquest canvi d'escenari, el col·lectiu ha seguit treballant en assemblea i lluitant pel que és la seva prioritat en aquest moments: conservar aquest local. Així, des de Crits i renou es volen esgotar totes les vies legals i de negociació possibles per tal de reobrir l'Espai Mallorca el més aviat possible.

stats