Cultura 29/01/2014

Dagoll Dagom celebrarà els 40 anys amb la reposició de 'Mar i cel'

La companyia busca nou repartiment per al mític musical que van estrenar el 1988 i reestrenar el 2004

Ara
1 min
'Mar i cel' de Dagoll Dagom / TNC

Barcelona"Ho heu llegit bé. Dagoll Dagom obre el càsting per a la nova producció de 'Mar i cel' que estrenarà amb motiu del seu 40è aniversari". Aquest és l'anunci que es pot llegir a la web de Dagoll Dagom i que confirma la reposició del mític musical basat en l'obra d'Àngel Guimerà que van estrenar per primera vegada el 1988 al Teatre Victòria i va ser el primer gran èxit de masses del musical català. Àngels Gonyalons i Carlos Gramaje n'eren els protagonistes, en els papers de Blanca i Saïd.

El 2004 el vaixell va tornar a escena, al Teatre Nacional, de nou amb gran èxit, i després va passar altre cop al Victòria, aquest cop amb el mateix Gramaje i Elena Gadel en els papers protagonistes. Després, el 2006, es va estrenar Madrid.

La producció del 2004 s'estrenarà al setembre al Victòria i comptarà amb nou repartiment. Per això la companyia que dirigeixen Joan Lluís Bozzo i Anna Rosa Cisquella ha convocat audicions. Busquen actrius cantants entre 18 i 40 anys i actors cantants entre 18 i 50 anys "amb una gran qualitat musical i un alt nivell interpretatiu".

La primera prova consistirà a interpretar un tema del mestre Albert Guinovart acompanyats pel pianista de Dagoll Dagom. Les primeres audicions seran entre el 25 de febrer i el 10 de març.

stats