Cinema
Cultura 02/09/2012

'La culpa' del manresà David Victori guanya el concurs de curtmetratges apadrinat per Ridley Scott

El premi del Your Film Festival són 500.000 dòlars per rodar un nou curt amb l'actor Michael Fassbender

Ara
1 min

VenèciaEl cineasta de Manresa David Victori ha guanyat el concurs 'Your Film Festival', convocat per YouTube. 'La culpa', el curt de Victori, s'ha presentat al 69è Festival de Cinema de Venècia en una sessió especial aquest diumenge. Victori s'emporta un premi de 500.000 dòlars (397.000 euros) per rodar un curtmetratge amb Ridley Scott i Michael Fassbender, que també formaven part del jurat del concurs.

Durant el lliurament del premi, Fassbender ha comentat que 'La culpa' ho té tot: "Un bon concepte, un bon títol i una bona història, i el director sap on ha de situar la càmera". "Albert Einstein deia que per ser bo a la feina havies d'enfilar-te a les espatlles dels gegants, i quin gegants del cinema són millors que Ridley Scott i Miachael Fassbender", ha dit David Victori. Fassbender ha fet broma dient que qualsevol dia haurà de trucar a Victori per demanar-li feina.

'La culpa' va arribar a la final del concurs juntament amb deu curtmetratges més i després d'haver superat un primer tall de cinquanta finalistes.

Des de fa temps, Victori està preparant una nova pel·lícula amb Oberon, un 'thriller' que escriu amb Alberto Marini, autor de 'Mientras duermes', de Jaume Balagueró. El rodatge es farà l'any 2013.

stats