MÚSICA

El disc solidari del Festivalot, amb l’ARA

El festival organitzat per Pistatxo Produccions, productora d’Els Amics de les Arts, se celebrarà els dies 2 i 3 de juny a la ciutat de Girona

Amplificadors a mig gas, concerts més curts, zones de descans, lactància o aparcaments de cotxets, són algunes de les peculiaritats del Festivalot, el festival organitzat per Pistatxo Produccions, productora d’Els Amics de les Arts, que se celebrarà els dies 2 i 3 de juny a la ciutat de Girona.

En la seva quarta edició tocaran, entre molts altres, Mishima, Manu Guix, Blaumut, Els Catarres, Mazoni, Dàmaris Gelabert i Cesk Freixas. Totes les cançons us les podreu emportar amb el CD que l’ARA, que també col·labora amb el festival, vendrà el cap de setmana del 12 i 13 de maig per 6 euros. Podreu sentir El got mig ple, de Manu Guix; Comença l’estiu, de Dàmaris Gelabert; Heura, de Cesk Freixas; Sol, de Mazoni; Guayo, de Marinah; Qui més estima, de Mishima, o Per un instant, de Tresca i la Verdesca. Els diners es destinaran a Xaropclown, una associació sense ànim de lucre que porta els pallassos als hospitals perquè a través de la rialla humanitzin, relaxin i alliberin d’estrès els malalts.

Per poder comprar el disc del Festivalot haureu de presentar al quiosc el cupó que hi haurà situat a la part inferior de la contraportada del diari, disponible només durant els dies de venda.

Novetats

Una de les novetats del Festivalot és que aquest any es traslladarà a l’Auditori de Girona. Fins a l’edició de l’any passat se celebrava al centre de Girona i al Barri Vell, però el volum de públic, que ha arribat a més de 10.000 persones, ha fet que els organitzadors decidissin canviar d’ubicació.

Etiquetes

Més continguts de

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar