MÚSICA
Cultura 06/05/2018

El disc solidari del Festivalot, amb l’ARA

El festival organitzat per Pistatxo Produccions, productora d’Els Amics de les Arts, se celebrarà els dies 2 i 3 de juny a la ciutat de Girona

Ara
1 min
Al CD hi podreu trobar les cançons dels grups que enguany actuaran al Festivalot.

BarcelonaAmplificadors a mig gas, concerts més curts, zones de descans, lactància o aparcaments de cotxets, són algunes de les peculiaritats del Festivalot, el festival organitzat per Pistatxo Produccions, productora d’Els Amics de les Arts, que se celebrarà els dies 2 i 3 de juny a la ciutat de Girona.

En la seva quarta edició tocaran, entre molts altres, Mishima, Manu Guix, Blaumut, Els Catarres, Mazoni, Dàmaris Gelabert i Cesk Freixas. Totes les cançons us les podreu emportar amb el CD que l’ARA, que també col·labora amb el festival, vendrà el cap de setmana del 12 i 13 de maig per 6 euros. Podreu sentir El got mig ple, de Manu Guix; Comença l’estiu, de Dàmaris Gelabert; Heura, de Cesk Freixas; Sol, de Mazoni; Guayo, de Marinah; Qui més estima, de Mishima, o Per un instant, de Tresca i la Verdesca. Els diners es destinaran a Xaropclown, una associació sense ànim de lucre que porta els pallassos als hospitals perquè a través de la rialla humanitzin, relaxin i alliberin d’estrès els malalts.

Per poder comprar el disc del Festivalot haureu de presentar al quiosc el cupó que hi haurà situat a la part inferior de la contraportada del diari, disponible només durant els dies de venda.

Novetats

Una de les novetats del Festivalot és que aquest any es traslladarà a l’Auditori de Girona. Fins a l’edició de l’any passat se celebrava al centre de Girona i al Barri Vell, però el volum de públic, que ha arribat a més de 10.000 persones, ha fet que els organitzadors decidissin canviar d’ubicació.

stats