Cultura 23/11/2018

Activitats de denúncia de la violència de gènere

2 min
Districtes i  més...

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Nit i aigua, d’Ascensa Furore, és un espectacle que té lloc avui divendres a les 20 h al Centre Cívic Zona Nord (Ciutat Meridiana). Es tracta d’una actuació que forma part de la programació d’activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que té el lema El futur no és masclista i el hashtag #BCNantimasclista. Hi ha activitats del Dia Internacional contra la Violència de Gènere a tots els districtes.

+ Detalls

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

25 de novembre

Activitats a tots els Districtes

TORNA LA PIONERA

Aquest cap de setmana, 24 i 25 de novembre, l’espai La Pionera acull un conjunt d’activitats relacionades amb la sostenibilitat alimentària amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. Entre aquestes activitats, pensades per conscienciar la gent de la importància de reduir el malbaratament alimentari, cal destacar el dinar gratuït i participatiu per a 1.000 persones, amb aliments de fora dels circuits comercials, que tindrà lloc demà dissabte.

+ Detalls

REDUIR EL MALBARATAMENT ALIMENTARI

24 i 25 de novembre

Rambla Poblenou-Passeig Calvell

Sant Martí

ART, MÚSICA I GASTRONOMIA AL POBLENOU

Més de cent artistes de diferents disciplines, tant emergents com consolidats, mostraran les seves activitats avui al Poblenou Open Night, un esdeveniment que arriba a la cinquena edició. Entre les novetats d’enguany cal destacar les activitats relacionades amb la música urbana, l’art contemporani, el futbol creatiu, la sostenibilitat i la gastronomia.

+ Detalls

POBLENOU OPEN NIGHT

23 de novembre

De 19 h. a 1 h.

Poblenou

Sant Martí

TARDOR D’HISTÒRIA A LA FINCA SANT SALVADOR

El Taller d’Història de Gràcia organitza diverses activitats aquesta tardor, com un homenatge al gracienc Paco Martínez Soria i conferències sobre històries del barri i la crònica negra de la ciutat.

+ Detalls

TALLER D’HISTÒRIA DE GRÀCIA

Diverses activitats

Finca Sant Salvador

Gràcia

TOTES LES DISCIPLINES ARTÍSTIQUES A NOU BARRIS

Lokal de risc és una proposta que té lloc demà dissabte a l’Ateneu Popular de Nou Barris que inclou activitats breus de totes les disciplines artístiques. La taquilla és inversa, i es dedica a projectes de solidaritat.

+ Detalls

LOKAL DE RISC

24 de novembre

22 h.

Ateneu Popular de Nou Barris

CONCERT DE SAXO I CANT AL CENTRE SANT PERE

Eva Fernández ofereix un concert de saxo i cant avui divendres a les 20 h al Teatre GESPA del Centre Sant Pere Apòstol de Ciutat Vella. L’actuació forma part del circuit Barcelona Districte Cultural i l’entrada és gratuïta.

+ Detalls

‘YO PREGUNTO’

Concert d'Eva Fernández

23 de novembre

20 h.

Centre Sant Pere

Ciutat Vella

stats